İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - İsmail Kemal Demiröz İlkokulu

İsmail Kemal Demiröz İlkokulu

Adres
BAHÇEŞEHİR 1. KISIM MAH. BAŞÖĞRETMEN CAD. İSMAİL KEMAL DEMİRÖZ İLKOKULU BLOK NO 1/3 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Saatler
OKUL BAŞLAMA SAATİ: 09.00 OKUL BİTİŞ SAATİ: 14.25 (ETÜTE KALANLAR İÇİN BİTİŞ SAATİ: 16.05)
DOĞALGAZ
Pansiyon Bilgileri
Toplu ulaşım hizmetleri kullanılarak ulaşım sağlanabilir.
BEŞ-TUR TURİZM TEL: 0212 648 01 42
Bahçeşehir 1.Kısım
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bahçeşehir Başakşehir arası mesafe : 18 kilometre. Bahçeşehir Başakşehir arası süre : 25 dakika.